mandag 3. mai 2010

Nytt fra Coco Rosie

Søstrene, som sammen danner Coco Rosie er tilbake med en ny plate. "Grey Oceans" blir sluppet på Sub Pop, så denne gangen kan de plutselig bli stjerner.
Deres skeive univers, den rare sammenblandingen av hip-hop, opera og alle mulige underlige lyder, kan fort bli sommerens snakkis...
Sjekk ut:
http://www.myspace.com/cocorosie

Broderblogg...

Sjekk her for mye nytt og litt mer oppdaterte saker:
http://prescriptionperfect.blogspot.com/

Litt gamle nyheter...eller to må ha skiver!

Etter lang tid med lite aktivitet fra denne bloggen har det kommet alt for mye fet musikk, som jeg ikke har fortalt dere om. Jeg gjør et forsøk på å rette litt opp igjen nå.
Serena Maneesh er landets eneste intergalaktiske musikere noensinne. De leverer her nok et mesterverk i mine ører. Dette er så mange lag og nivåer av pop og rock, at det krever lytting. Emil Nikolaisen er hjernen bak, men leder et band i stadig utvikling og på en konstant søken etter ny musikk. Vinylutgaven selges i tillegg til en veldig lav pris. Må ha nr.1!


Liars har også levert nytt album siden sist. "Sisterworld" er et flott album, album fordi at vinylutgaven kommer som dobbel 12". Plata i sin helhet og en remixet versjon. Mixene er gjort av andre artister, blant annet Alan Vega og Devendra Banhart. Det følger også med dobbel-cd av hele herligheten. Jeg liker at det følger cd med, og ikke en downloadkupong.
Jeg synes skiva er flott, og bandet viser vilje til å eksperimentere. Samtidig beholder de sin særegenhet og har definitivt et uttrykk.
Sjekk videoen til låta "Scissors", dersom du får lov av EMI...?