søndag 26. april 2009

Original Silence...


Jeg har ventet utrolig lenge på ”The Second Original Silence” i vinylutgave, men nå er den endelig i hus. Det må aller først understrekes at dette ikke er musikk for massene, de fleste såkalte normale folk du måtte finne på å spille dette for, vil tro at du er ravende gal. For de som er oppriktig interessert vil medlemmene i dette prosjektet derimot vekke mange gode minner. De som fikk oppleve dette live under fjorårets Øya, vil få gode minner, men også minner om en nær tinnitus-opplevelse etter deres konsert på Rockefeller.
Gruppa består av Thurston Moore, Mats Gustafsson, Jim O´Rourke, Terrie Ex, Massimo Pupillo og Paal Nilssen – Love, med andre ord et stjernelag av en annen verden.
Detter er lyd i frijazz/støy landskapet og du verden som det låter, alle titlene på denne utgivelsen er selvfølgelig spilt inn live, noe annet ville trolig vært umulig. Disse gutta er improvisasjonens mestere, noe de viser til fulle på denne utgivelsen.
Coveret er det Kim Hiorthøy som står for, som vanlig leverer han flott coverkunst. Plata gis ut på Smalltown Superjazz som dobbel vinyl og kun i 1000x.
http://www.smalltownsupersound.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar