onsdag 4. mars 2009

Dead Luke



Jeg er ikke så bevandret i amerikansk geografi, men jeg mener at Madison,Wisconsin er rimelig langt unna NYC og litt ut i skauen. Det virker absolutt ikke slik når Dead Luke viser sine kunster. Hans musikk er ikke så enkel sjangermessig, men musikken bæres av elektronikk og gitar, elementer som han på sitt beste balanserer perfekt. Han høres definitivt ut til å tilhøre samme generasjon som Blank Dogs, begge er jo også enmannsprosjekter. Det er på "I Want You", på 7" Dead Luke`s produksjon og låtfølelse høres best og kan være en slags referanselåt for hans musikk.

Denne er kalt "Record One" og det finnes "Record Two", singelene blir gitt ut på den meget interessante labelen Sacred Bones. Labelen gir også ut Blank Dogs og Nice Face. Flott coverkunst og det er virkelig kult at selskaper gir ut denne slags 7", men opplagene er ikke direkte store og platene blir kjapt samleobjekter.

Dead Luke på myspace:



2 kommentarer:

  1. Har hørt en del av denne freaken her nå, og må jo si at mye av det ikke holder mål i det hele tatt, men når det funker så funker det

    SvarSlett
  2. Apropos samleobjekter, sjekk ut dette:
    http://bobhundfantastiskt.com/

    SvarSlett