lørdag 16. januar 2010

Zs - Music Of The Modern White (Social Registry 2009)

Det er mulig at disse gutta er en viktig del av en musikalsk revolusjon. Zs har gjort seg bemerket i NY´s eksperimentelle underverden i flere år allerede. Her finnes de fleste stilarter bakt inn i en og samme ekstremt gode oppskrift.
Det er vel mest frijazz/noise det handler om, men det finnes en god dose inspirasjon fra punk og rock her også. Dette bandet lurer deg hele tiden og rundt neste hjørne venter noe følsomt,for deretter å ende i en kakofoni av en form for støy. Det er ingen tvil om at gutta kan traktere sine instrumenter.
Dette er en konstellasjon uten bass, er er det trommer og sax som dominerer lydbildet. Bandet har en helt unik tilnærming til musikken, noe er veldig melodiøst og plutselig bryter de ut i et fantastisk støyunivers.
Det ligger en nærmest eksplosjonaktig energi i denne musikken og jeg synes dette er essensen av frijazz/noise av i dag.
Dette er et løp og se live band,men husk hørselvern, ellers vil du trolig ha dårlige minner fra konserten i lange tider etterpå! Nytt helt album blir sluppet i løpet av våren.
Band:

3 kommentarer:

  1. Dette hadde vært gøy å se live, ass! Etter å ha lest dette ble jeg enda mer interessert i å ville finne ut mer om bandet.

    Enok

    http://www.youtube.com/watch?v=L4wPZVf41j0

    SvarSlett
  2. Cool...og takk for kommentar!

    SvarSlett
  3. yup, feite saker!litt mer info om dem finner du her: http://lars-sonic.blogspot.com/search/label/Zs

    SvarSlett